.

.

Карсон-Делоса Цц Одделение Евиденција Книга, Книга

Карсон-Делоса Цц Одделение Евиденција Книга, Книга

DEN 207.20

Износот
Това е достапна

Книгата за евиденција за оценување е дизајнирана да биде ресурс на наставникот од второ одделение за Сите Заеднички основни потреби за водење евиденција. Лесен за употреба, спирален, четирибоен формат им овозможува на наставниците брзо да ги повикаат Заедничките Основни стандарди за математика и јазични уметности, како и да управуваат со проценката во вредност од една година. Секое сидро и домен се исто така претставени во целост и спарени со пешачки премини за да му дадат на наставникот преглед на тоа што учениците требало да научат во претходното одделение и за што ќе треба да се подготват во следното одделение. Водич за онлајн ресурси им дава на наставниците подетално како, совети и предлози и дополнителни репродуктиви. Книгата содржи 96 страници.Карсон-Делоса Кк Одделение 2 Евиденција Книга, 96 / Книга (Количина) за наставниците од 2 одделение. Дизајниран за брзо повикување На Заедничките Основни стандарди. Преглед на она што учениците го научиле. Преглед на она што студентите треба да го подготват следно. Онлајн ресурс за поддршка.

За стоката

Слична стока во категоријата