.

.

Проектор Светилка Заменува Дел 310-7522

Проектор Светилка Заменува Дел 310-7522

DEN 1.67

Износот
Това е достапна

Оваа премиум Производи за Напојување оригинална Замена Предна Проекторска Светилка од замена е направена со вистинска сијалица Филипс и е 100% компатибилна со вашата оригинална светилка Дел. Филипс е име доверба на потрошувачите и замена предните проекторски светилки направени со светилки на Филипс внатре ќе ги исполнат оригиналните спецификации На дел ламбата. Всушност, многу Светилки Дел се направени од производителот со светилки Филипс во нив. Светилките на филипс се произведени за високи перформанси користејќи ги најсовремените стандарди за безбедност и инженерска контрола и произведени во ФАБРИКИТЕ ИСО 9000. Пластичните куќишта се дизајнирани совршено да се вклопат во вашиот проектор. Внатрешните безбедносни карактеристики го штитат вашиот уред од електрични опасности. Зошто да платите повеќе за скапа светилка за замена На Дел? Оваа оригинална Замена Предна Проекторска Светилка со сијалица филипс внатре е поекономично решение за Светилки Со Високи цени И ќе трае подолго и ќе свети посветло од другите компатибилни проекторски светилки. Илјадници препродавачи, дилери и услужни компании со текот на годините им веруваа на поместувањата за да им обезбедат на своите клиенти квалитетна замена предните светилки на проекторот се произведуваат за високи перформанси користејќи ги најсовремените стандарди за безбедност и инженерска контрола.; Внатрешните безбедносни карактеристики го штитат вашиот уред од електрични опасности;оваа оригинална Светилка За Преден Проектор За замена со сијалица Филипс внатре.

За стоката

Слична стока во категоријата