.

.

Маден Нфл-PlayStation 5

Маден Нфл-PlayStation 5

DEN 136.80

Износот
Това е достапна

Станете најголем во светот додека играте преку редизајнирана кампања со прекрасни локации низ целиот свет. Значи, кога ќе се случи играта, подготвени сте за се. (Да, тоа вклучува освојување Супер Боулс. Подобрено сценарио мотор ќе осигури дека оваа сезона на Франшиза, и секој откако ќе биде различен. Споделете го напредокот на аватарот и класата на играчи помеѓу Лицето на Франшизата и Дворот со унифицирана прогресија. Маден нфл 22 е местото каде што се случува денот на играта. Сега оди освои првенства. Брзо на забава, социјална фудбалска игра со нфл суперѕвезди поставени на локации низ целиот свет со поголема од презентацијата на животот, ликовите и тимовите. Така, можете да останете свежи и да продолжите да победувате.ЕКСКЛУЗИВНО : Купете денес И добијте Пејтон Менинг за Вашиот Врвен Тим! Франшиза : 20 поени на персоналот, Лицето на Франшизата И Дворот : Класата На Генералниот Играч Почнувајќи од Ниво 10, Капсулата За Опрема Том Брејди, Крајниот Тим На Медден : Избор на 1 од 32 Ѕвезди на нфл. Новиот систем на класа и физиката на играчот ви овозможуваат да ги прилагодите оценките, вештините, атрибутите и типот на телото. Прилагодете ги поставките за вашата игра, вклучувајќи време на четвртини, правила, стадиони и униформи. Најблиските до вас како вашиот агент, тренер и координатори ќе понудат совети и ќе се кренат со вас додека наоѓате успех. Откако ќе се постави сцената за вашата дебитантска сезона, ќе се соочите со персонализирани и неочекувани предизвици на секој чекор. За прв пат досега, направете прилагодувања на полувремето На Суперѕвездата Х-Фактори за да се спротивставите на стратегиите на противникот за време на крајните Тимски натпревари. Ни ти не си сам во ова. Повлечете се за сосема нова сезона на свежа и забавна крајна Содржина На Тимот и градење на конкурентни тимови. Играјте брзи игри во овој режим на елиминатор на соработка со динамични правила, уникатни стадиони и икони на фудбалската култура. Заработете претставник преку игра и израмнете го вашиот аватар на секоја класа додека не се максимизирате. Заборавете на минатата сезона. Создадете го вашиот аватар и играјте ја сезоната на дебитанти онака како што сакате КАКО QB, WR, RB или LB. Сите нови функции во Франшизата вклучуваат управување со персоналот, мотор со подобрено сценарио и неделна стратегија. Суперѕвезда КО режим воведува нфл тимови и списоци за прв пат Во Маден нфл 22. И со нова унифицирана прогресија, вашиот аватар и целиот ваш напредок, награди и опрема се споделуваат помеѓу Лицето на Франшизата и Дворот.) Ангажирајте и управувајте со вашиот тренерски персонал и искористете ги точките на персоналот за да ги надградите специјализираните дрвја за таленти на вашата тренерска екипа. Одред нагоре и симнете ја конкуренцијата во најбрзиот режим на елиминатор На соработката На Маден со петминутни натпревари, уникатен стадион и коментари, динамични правила и икони на фудбалската култура.

За стоката

Слична стока во категоријата