.

.

Додаток Јака ЗА РАПТ-Зелена

Додаток Јака ЗА РАПТ-Зелена

DEN 2.33

Износот
Това е достапна

Овој додаток јака ви овозможува да го проширите ВАШИОТ RAPT1400 на 2-куче или 3-куче систем. Или користете го за да ја замените изгубената јака. Единиците за Јака Од Серијата R. A. P. T. се опремени Со Antenna Maxx-Range 360-Вградената Антена Maxx-Range Е вткаена во ременот на јаката и се протега по целата должина на ременот,. обезбедување продолжен опсег без недостаток на надворешна антена. Обезбедува 360 степени на прием на сигнал и не е блокиран од телото на вашето куче, без оглед на тоа во која насока се соочува вашето куче. Јаката е опремена и со системот за статус на Паметна батерија. Паметниот систем ви дава до знаење кога. единицата се полни и кога полнењето е завршено. Исто така. ви дава статус за тоа колку полнење останува во батеријата. за време на употребата, кога треба полнење, и кога батериите ќе треба да се заменат. Изберете Црна, Портокалова или Зелена лента. Целосно водоотпорен. Полнење (Нимх бат). Прекинувач за Активирање на магнетно ВКЛУЧУВАЊЕ/ИСКЛУЧУВАЊЕ. Јака Паметно Индикаторско Светло-Покажува статус на полнење и статус на траење на батеријата. Димензии : 2 5/8 х 2 х 1 1/2. Тежина : 4.7 мл.

За стоката

Слична стока во категоријата