.

.

Дорман 697 - Заден Диференцијален Прстен и Крило за Специфични Модели Одговара избери: 1983 - ФОРД Ф150, 1991 - ФОРД ЕКСПЛОРЕР

Дорман 697 - Заден Диференцијален Прстен и Крило за Специфични Модели Одговара избери: 1983 - ФОРД Ф150, 1991 - ФОРД ЕКСПЛОРЕР

DEN 0.67

Износот
Това е достапна

Овој диференцијален прстен и штипка директно ја заменува оригиналната опрема на одредени години на возила, марки и модели. Со над 80.000 производи поддржани од тим инженери и експерти за производи со седиште во Соединетите држави, Дорман е првиот избор на автомобилски професионалци, механичари во дворот и самостојни низ Северна Америка. Директна замена - овој сет на прстени и шипки одговара на вклопувањето и функцијата на оригиналните компоненти на одредени апликации на возилото. Ефикасно поправање-го елиминира мелењето и лелекањето од неуспешните оригинални лежишта. Темелно тестирано-пробното тестирање на возилото и ригорозните мерки за контрола на квалитетот обезбедуваат долговечност. Доверлив квалитет-поддржан од тим дизајнери и инженери во Соединетите држави. Години на моделот на возилото овој дел одговара : Форд Аеростар : 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997 Форд Бронко : 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996 Форд Кантри Скваер : 1987, 1988, 1989, 1990, 1991форд Круна Викторија : 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011 Форд Прилагодено 500 : 1975, 1976, 1977 Форд Е-100 Еконолин Клуб Вагон : 1983 Форд Е-100 Еконолин : 1983форд Е-150 Клуб Вагон : 2003, 2004, 2005 Форд Е-150 Еконолин Клуб Вагон : 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002форд Е-150 Еконолин : 1983, 1984, 1985, 1986, 1987, 1988, 1989, 1990, 1991, 1992, 1993, 1994, 1995, 1996, 1997, 1998, 1999, 2000, 2001, 2002, 2007, 2008 Форд Е-150 : 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 исто така одговара на повеќе возила што не се наведени овде.

За стоката

Слична стока во категоријата