.

.

Акделко Гм Оригинална Опрема 15-Погон На Вратата За Греење И Климатизација

Акделко Гм Оригинална Опрема 15-Погон На Вратата За Греење И Климатизација

DEN 0.67

Износот
Това е достапна

Acdelco Gm Оригинална Опрема Avac Грејач Мешавина Врата Актуатори се електрични мотори кои добиваат сигнал или команда од КОНТРОЛОРОТ ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА и или ја отвораат или затвораат вратата на грејачот мешавина, која ја одредува температурата на протокот на воздух низ отворите ЗА КЛИМАТИЗАЦИЈА. Овие оригинални погони за грејачи НА грејачи НА ОПРЕМА СЕ гм-препорачани замени за оригиналните компоненти на вашите возила и се произведени за да одговараат на вашето гм возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и работен век што ги очекувате Од Џенерал Моторс. Климатизација Мешавина Вратата Побудувачкиот.

За стоката

Слична стока во категоријата