.

.

Испрашување Тривијална Игра Со Лигите Кран За Тинејџери и Возрасни, На Играчи

Испрашување Тривијална Игра Со Лигите Кран За Тинејџери и Возрасни, На Играчи

DEN 1.67

Износот
Това е достапна

Со толку многу во прашање вклучувајќи лице полно со лигите Испрашувањето ја носи играта ноќна конкуренција на следното ниво. Можете ли да ги задржите нервите и да одговорите на тривијални прашања додека леплива, лута, зелена гуп капе кон вашето лице? Во секој круг, еден играч од секој тим дејствува како Испрашувач (кој ги поставува прашањата) и еден Како Субјект (кој одговара на прашањата). Испитаниците лежат на грб додека кран од лигите лебди над главата и Испрашувачите отпуштаат брзи тривијални прашања за нивните соиграчи. Ако одговорите правилно, кран се движи во текот на вашиот противник но, не се премногу удобно, ако тие одговараат правилно кран се движи назад кон вас! Кругот завршува кога лигите конечно капе на една од главите на Испитаниците не дозволувај тоа да бидеш ти. Вклучува лигите кран, торба на лигите и 112 тривијални картички. Оваа возбудлива тимска квиз игра е совршена за возрасни игра ноќ или тинејџери 14 години и нагоре. Боите и украсите може да варираат. Испрашувањето е смешна групна тривијална игра со многу во прашање вклучувајќи лице полно со лигите!. Еден соиграч отпушта брзи тривијални прашања, додека друг лежи под лигите кран и се обидува да одговори на нив. Одговорете правилно за да го преместите кранот за лигите кон вашиот противник. Задави, и тоа би можело да биде лигите време. Донесете големи смеа на ноќта на играта со најнервативната тривијална игра што некогаш ќе ја играте!. Испрашување игра е совршен за секој возрасен партија, игра ноќ или за тинејџери 14 години и нагоре. Вклучува 112 тривијални картички, лигите кран и вреќа со лигите.

За стоката

Слична стока во категоријата