.

.

Љубов Удобност Цврста Поддршка За Компресија Хулахопки, Хг, Средна, Беж

Љубов Удобност Цврста Поддршка За Компресија Хулахопки, Хг, Средна, Беж

DEN 303.84

Износот
Това е достапна

Блага компресија за уморни и болни нозе, отечени нозе, помал замор, мала тежина. Обликуван со контролирана компресија, која им помага на мускулите да ја туркаат венската крв нагоре по нозете назад кон срцето. Подобрената циркулација на тој начин го намалува заморот на нозете. Овие хулахопки ја задоволуваат потребата на активната, модна свесна жена. Тие обезбедуваат долготрајна поддршка за најсложениот начин на живот. 20-30 mm Hg компресија. Одговара : 170-185 фунти и 5'0"-5'9" висина.Насоки : треба да се консултира здравствен работник за да се процени, дијагностицира и препорача соодветна терапија за компресија. Фитинг : за да се одреди точната големина, се наоѓа висината и тежината на табелата (прикажана на пакетот). Онаму каде што се среќаваат овие вредности ја одредува големината. Грижа : нежно Измијте со благ сапун или детергент во млака или ладна вода. Немојте да се вртите или да се вртите. Исплакнете додека водата не стане чиста. Се тркалаат во крпа за да се отстрани вишокот на влага. Исушете се подалеку од топлина и сончева светлина. Љубовна Удобност, Нозе, Потпорни Хулахопки, Цврста Компресија, 20-30, Беж, Средно - 1блага компресија за уморни и болни нозе, отечени нозе, помал замор, мала тежина. Обликуван со контролирана компресија, која им помага на мускулите да ја туркаат венската крв нагоре по нозете назад кон срцето. Подобрената циркулација на тој начин го намалува заморот на нозете. Овие хулахопки ја задоволуваат потребата на активната, модна свесна жена. Тие обезбедуваат долготрајна поддршка за најсложениот начин на живот. 20-30 mm Hg компресија. Одговара : 170-185 фунти и 5'0"-5'9" висина.Насоки : треба да се консултира здравствен работник за да се процени, дијагностицира и препорача соодветна терапија за компресија. Фитинг : за да се одреди точната големина, се наоѓа висината и тежината на табелата (прикажана на пакетот). Онаму каде што се среќаваат овие вредности ја одредува големината. Грижа : нежно Измијте со благ сапун или детергент во млака или ладна вода. Немојте да се вртите или да се вртите. Исплакнете додека водата не стане чиста. Се тркалаат во крпа за да се отстрани вишокот на влага. Исушете се подалеку од топлина и сончева светлина.

За стоката

Слична стока во категоријата