.

.

Прирачник За Намирници: Содржи Рецепти, Формули И Упатства За Производство На Прашоци За Пециво, Екстракти За Арома, Есенции, Зачини Итн., Во Нивната Чистота, Исто Та

Прирачник За Намирници: Содржи Рецепти, Формули И Упатства За Производство На Прашоци За Пециво, Екстракти За Арома, Есенции,

DEN 479.84

Износот
Това е достапна

Ова дело е избрано од научниците како културно важно и е дел од базата на знаење на цивилизацијата каква што ја знаеме.Ова дело е во јавен домен во Соединетите Американски Држави, а можеби и други нации. Во рамките на Соединетите држави, можете слободно да го копирате и дистрибуирате ова дело, бидејќи ниту еден субјект (индивидуален или корпоративен) нема авторски права врз телото на делото.Научниците веруваат и се согласуваме дека ова дело е доволно важно за да биде зачувано, репродуцирано и општо достапно за јавноста. За да се обезбеди квалитетно искуство со читање, ова дело е лекторирано и повторно објавено со помош на формат кој беспрекорно ги спојува оригиналните графички елементи со текст во фонт што лесно се чита.Ја цениме вашата поддршка за процесот на зачувување и ви благодариме што сте важен дел од одржувањето на ова знаење живо и релевантно. Прирачник За Намирници : Содржи Рецепти, Формули И Упатства За Производство На Прашоци За Пециво, Екстракти За Арома, Есенции, Зачини Итн., Во Нивната Чистота, Исто Така, Нивните Имитации И Прељуба.

За стоката

Слична стока во категоријата