.

.

Кино Клуб Со Две Врати-Лажен Аларм-Винил

Кино Клуб Со Две Врати-Лажен Аларм-Винил

DEN 394.72

Износот
Това е достапна

Винил лп притискање. 2019 ослободување. Две Врати Кино Клубови високо очекуваниот четвртиот албум Лажен Аларм наоѓа три парче славно непоколеблива и креативно на врвот на нивната игра. Низ своите десет песни, Лажниот Аларм луто ги скенира и сатиризира социјалните и еколошките проблеми од 2019 година низ призмата на прекрасно поп надвор од килтер, истовремено позајмувајќи и искривувајќи елементи на идните поп, диско, рок, фанк и соул. Снимено на сесии помеѓу Лондон и лос анџелес со продуцентот Џекнифе Ли (У2, Рем, Убијците), тоа Е ЛП што го зема познатото и го извртува, до запрепастувачки и стимулирачки ефект. Две Врати Кино Клуб-Лажен Аларм-Винил. 2019. Винил лп притискање. 2019 ослободување. Високоочекуваниот четврти албум На Кино Клубот Со Две Врати Лажен Аларм го наоѓа трите дела славно непоколебливи и креативно на врвот на нивната игра. Преку десет песни, Лажниот Аларм луто ги скенира и сатиризира социјалните и еколошките проблеми од 2019 година низ призмата на прекрасно поп надвор од килтер, истовремено позајмувајќи и искривувајќи елементи на идните поп, диско, рок, фанк и соул. Снимено на сесии помеѓу Лондон и лос анџелес со продуцентот Џекнифе Ли (У2, Рем, Убијците), ТОА е ЛП што го зема познатото и го извртува, до запрепастувачки и стимулирачки ефект.

За стоката

Слична стока во категоријата