.

.

Купи Натопи? : Инвестирање Во Децентрализирани Финансии И Тргување Со Криптовалути, - - Бик или Мечка

Купи Натопи? : Инвестирање Во Децентрализирани Финансии И Тргување Со Криптовалути, - - Бик или Мечка

DEN 155.36

Износот
Това е достапна

Сигурно никому не избегал : пазарот на криптовалути направи некои тешки хитови. Како и секој финансиски пазар, тргувањето со криптовалути е водено од емоции. Или подобро кажано, инвеститорите во криптовалути се водени од емоции и неодамнешната нестабилност на пазарот на криптовалути предизвикува многу ФУД ("Страв, Неизвесност, Сомнеж"). Сосема неочекувано, тера пропадна и пазарот падна во црвено. Иако крвта на улиците е синоним за купување, луѓето немаат идеја како да воспостават солидна стратегија и максимално да ја искористат неодамнешната нестабилност, а кога пазарот е толку непредвидлив, повеќето луѓе продаваат, претрпуваат огромни загуби и настанува страв. Што значи ова за цената на биткоин и другите криптовалути? Bit Bros Media ја состави оваа книга за да понуди преглед на најдобрите совети и стратегии за тргување за 2022 и 2023 година. Оваа книга е напишана од група експерти за криптовалути. Ние се стремиме да ви ги обезбедиме најдобрите информации за тргување и инвестирање во криптовалути со оваа книга. Се разбира, оваа книга не е инвестициски совет, само длабинска анализа на нашата experts.In оваа книга ќе научите : правилна проценка на ризикот за можностите за инвестирање.Принципите на краткорочни и долгорочни стратегии за профитабилни инвестиции за тргување со криптовалути корисни и практични совети за брз профит сегашните И идните изгледи На пазарот На криптовалути Купи Натопи? : Инвестирање Во Децентрализирани Финансии и Тргување Со Криптовалути, 2022-2023 - Бик или Мечка? (Паметни И Профитабилни Стратегии за Почетници) (Мека).

За стоката

Слична стока во категоријата