.

.

Batpit: Нов Замена Лаптоп AC Адаптер Напојување Полнач За Sony VAIO PCG-Z505DRK, 1-478-860-21, PCGA-AC16V4, PCGA-AC5E, VGP-AC16V

Batpit: Нов Замена Лаптоп AC Адаптер Напојување Полнач За Sony VAIO PCG-Z505DRK, 1-478-860-21, PCGA-AC16V4, PCGA-AC5E, VGP-AC16V

DEN 269.92

Износот
Това е достапна

** Ве молиме потврдете го моделот на вашиот лаптоп / оригиналниот ДЕЛ од АДАПТЕРОТ за НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА# / излезен напон / големина на врвот пред да го купите. **Ние се грижиме за нашите клиенти. Контактирајте не ако имате било какви прашања. Сосема Нов Batpit 16v 4a 64 W AC Адаптер/Напојување/Полнач.- 1 Година Замена Гаранција на Сите Batpit Производи.- 30 Ден Гаранција За Враќање На Парите.- Нарачки брод во 1-2 работни дена.ЗАБЕЛЕШКА : ве Молиме одговара на совет на вашата оригинална адаптер со врвот на сликата за да се избегне купување на погрешен patible со следниве модели на Sony : PCG-V505 Серија, PCG-Z1 Серија, Picture Book PCG-C1 F, Picture Book PCG-C1 X, VAIO PCG-141 L, VAIO PCG-1 K1 L, VAIO PCG-1 L1 L, VAIO PCG-1 L2 L, VAIO PCG-1 N1 L, VAIO PCG-232 L, VAIO PCG-252 L, VAIO PCG-321 A, VAIO PCG-481 L, VAIO PCG-481 M, VAIO PCG-481 N, VAIO PCG-491 L, VAIO PCG-4 F2 L, VAIO PCG-4 G1 L, VAIO PCG-4 K1, VAIO PCG-4 K1 L, VAIO PCG-4 K2 L, VAIO PCG-500, VAIO PCG-505, VAIO PCG-51 AL, VAIO PCG-5201, VAIO PCG-5312, VAIO PCG-5322, VAIO PCG-532 A, VAIO PCG-551 L, VAIO PCG-561 L, VAIO PCG-5 A1 M, VAIO PCG-5 B1 L, VAIO PCG-661 L, VAIO PCG-661 M, VAIO PCG-681 L, VAIO PCG-682 L, VAIO PCG-691 L, VAIO PCG-6 B1 L, VAIO PCG-6 XBL, VAIO PCG-7 D1 L, VAIO PCG-871 L, VAIO PCG-995 L, VAIO PCG-С1 Серија, VAIO PCG-ГР Серија, VAIO PCG-GT1 Серија, VAIO PCG-N505 Серија, VAIO PCG-СР Серија, VAIO PCG-SRX Серија, VAIO PCG-TR1 Серија, VAIO PCG-У Серија, VAIO PCG-V505 Серија, VAIO PCG- - апарат vx Серија, VAIO PCG-X505, VAIO PCG-XE Серија, VAIO PCG-XF Серија, VAIO PCG-XG Серија, VAIO PCG-XR Серија, VAIO PCG-Z1 Серија, VAIO PCG-Z1 A Серија, VAIO PCG-Z505 Серија, VAIO PCG-Z600, VAIO Superslim Про, VAIO VGN-B100 серија, VAIO VGN-S Серијата, VAIO VGN-T Серија, VAIO VGN-TT Серија, VAIO VGN-TX Серија, VAIO VGN-TXN Серија, VAIO VGN-TZ Серија, VAIO VGN-У Серија, VAIO VGN-UX Серија, VAIO VGN-X505, VAIO VGN-Y Серија, VGN-B1, VGN-Б3, VGN-B55, VGN-B88, VGN-B90 Compatible со следниве Sony дел броеви : 1-476-943-11, 147886021, 1-478-860-21, PCGA-AC16 V, PCGA-AC16 V1, PCGA-AC16 V13, PCGA-AC16 V3, PCGA-AC16 V4, PCGA-AC16 V6, PCGA-AC16 V7, PCGA-AC16 V8, PCGA-AC51, PCGA-AC5 E, VGP-AC16 V, VGP-AC16 V1, VGP-AC16 V13, VGP-AC16 V14, VGP-AC16 V3, VGP-AC16 V4, VGP-AC16 V6, VGP-AC16 V7, VGP-AC16 V8 Сосема Нов Лаптоп AC Адаптерот за Напојување, Полнач. Излез : 16в 4а 64В Адаптер. Влез : AC100~240 V / 50~60 Hz. 1 Година Гаранција. 30 Ден Гаранција За Враќање На Парите.

За стоката

Слична стока во категоријата