.

.

Ubbi 3-во-1-Potty, тренер за тоалет и столче за чекор

Ubbi 3-во-1-Potty, тренер за тоалет и столче за чекор

DEN 0.67

Износот
Това е достапна

Наградуваниот Ubbi 3-во-1 Potty комбинира функционалност и дизајн, обезбедувајќи им на родителите погодност на еден производ во текот на сите фази на ситна обука и пошироко : 1) ситница, 2) тренер за тоалети и 3) столче за чекор. На ситниот има вграден Splashuard и длабок внатрешен сад што е лесен за чистење и отстранување и вклучува две точки на усогласување за лесно да го привлечете тренерот за тоалети на столицата. Ергономски дизајниран за удобност, тренерот за тоалети има интегрирано рачки за дополнително чувство за стабилност и безбедност со не-лизгачки раб што се контурира за безбедно да го држи детето на место кога е на ситница или на тоалет. Подигањето почива на шарено и современо дно што се држи цврсто на подот без да се лизга наоколу, претворајќи се во практична самостојна столица за чекор. Лесен прилагодувач на тренерот му овозможува да ги собере повеќето тоалетни седишта. Достапно во четири бои, Ubbi 3-во-1 Potty е PVC, PBA и фталат бесплатно. Компактен е и преносен. Ubbi 3-во-1-Potty, тренер за тоалети и столче за чекор : Наградуваниот Ubbi 3-во-1 Potty комбинира функционалност и дизајн, обезбедувајќи им на родителите погодност на еден производ во текот на сите фази на тренинг на ситници и пошироко : 1 ) ситни, 2) тренер за тоалети и 3) столче за чекор. На ситниот има вграден Splashuard и длабок внатрешен сад што е лесен за чистење и отстранување и вклучува 2 точки за усогласување за лесно да го привлечете тренерот за тоалети на столицата. Ергономски дизајниран за удобност, тренерот за тоалети има интегрирано рачки за дополнително чувство за стабилност и безбедност со не-лизгачки раб што се контурира за безбедно да го држи детето на место кога е на ситница или на тоалет. Подигањето почива на шарено и современо дно што се држи цврсто на подот без да се лизга наоколу, претворајќи се во практична самостојна столица за чекор. Лесен прилагодувач на тренерот му овозможува да ги собере повеќето тоалетни седишта. Достапно во 4 бои. PVC, PBA и Flatalate Freequestions за потсетување на производи? Предметите што се дел од отповикување се отстранети од страницата и веќе не се достапни за купување. Овие предмети вклучуваат само предмети, а не оние на продавачите на пазарот. Клиентите кои купиле потсетена ставка ќе бидат известени по е -пошта или со писмо испратено на адресата дадена за време на купувањето. За целосни информации за потсетување, одете на потсетување.

За стоката

Слична стока во категоријата