.

.

Sparkcharts: ESL и Efl Вокабулар Sparkcharts: Волумен

Sparkcharts: ESL и Efl Вокабулар Sparkcharts: Волумен

DEN 114.88

Износот
Това е достапна

Spark Charts (ТМ) информациите што ви се потребни-концизно, погодно и прецизно. Создадени од студенти од харвард за студенти насекаде, овие придружници на студии и референтни алатки опфаќаат широк спектар на предмети од колеџ и постдипломски студии, Од Деловно И Компјутерско Програмирање до Медицина, Право и Јазици. Тие ќе ви дадат што е потребно за да најдете успех во училиште и пошироко. Контурите и резимеата ги покриваат клучните точки, додека дијаграмите и табелите ги олеснуваат сфаќањето на тешките концепти.Оваа табела од шест страници вклучува вокабулар од следниве категории. Илустрациите ги придружуваат повеќето зборови и концепти.Изговор поздрави броеви бои насоки денови И Датуми Време И Кога Циклусот На Животно Семејно Стебло Бодианималсво Градот На Градската Храна И Облеката За Јадење Утринскиitуали Здравствени Придавки Спорт И Слободно Време Училишна Куќа И Дом • Автор : Спаркноти • ИСБН : 9781411470323 • формат : постер • датум на објавување : 2014-02-04.

За стоката

Слична стока во категоријата