.

.

Sparkcharts: Маркетинг Sparkcharts: Волумен

Sparkcharts: Маркетинг Sparkcharts: Волумен

DEN 0.67

Износот
Това е достапна

Spark Charts (ТМ) информациите што ви се потребни-концизно, погодно и прецизно. Создадени од студенти од харвард за студенти насекаде, овие придружници на студии и референтни алатки опфаќаат широк спектар на предмети од колеџ и постдипломски студии, Од Деловно И Компјутерско Програмирање до Медицина, Право и Јазици. Тие ќе ви дадат што е потребно за да најдете успех во училиште и пошироко. Контурите и резимеата ги покриваат клучните точки, додека дијаграмите и табелите ги олеснуваат сфаќањето на тешките концепти.Оваа табела на четири страници опфаќа : маркетинг стратегија и можности маркетинг плансегментација, таргетирање и позиционирање на однесувањето на потрошувачите четирите П : производ, место, промоција и истражување на пазарот на цени маркетинг во дигиталната економија базирана на дозволи, база на податоци и директен маркетинг маркетинг етика глобален маркетинг • Автор : Спаркноти • ИСБН : 9781411470507 • формат : постер • датум на објавување : 2014-02-04.

За стоката

Слична стока во категоријата